Welkom!

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Tijnje - Terwispel. Op deze website kunt U behoorlijk wat informatie over onze gemeente vinden. Als U iets te vragen of op te merken heeft kunt U contact met ons opnemen.

Het welkom! dat we hierboven uitspreken gaat natuurlijk verder dan deze website. Want U bent hartelijk welkom in onze kerkdiensten, die elke zondag gehouden worden. Misschien komt U eens hier in de buurt, om vakantie te vieren in de mooie omgeving van Tijnje en Terwispel. En misschien woont U zelfs allang in deze omgeving, maar is onze gemeente toch nog wat vreemd voor U? We zouden U / jou graag willen begroeten in ons midden.

Kerkdienst terug luisteren

Wilt u een kerkdienst terug luisteren? Dat kan via deze website.

Restauratie Tijnje

Maandag 3 maart zijn de werkzaamheden rond de restauratie van de kerk in Tijnje gestart. De kerkdiensten zullen ten tijde van de restauratie in Terwispel worden gehouden. Via Tsjerkepaad en de website houden we u op de hoogte van de vorderingen.

Foto's restauratie kerk Tijnje

Foto's van de voortgang van de restauratie kunt u hier vinden.

Akoestisch onderzoek

In verband met meerdere klachten is er in opdracht van het College van Beheer een akoestisch onderzoek uitgevoerd in de kerk van Terwispel.

Oproep

Voor het delen van informatie aangaande de gemeente willen we gebruik gaan maken van een mailinglijst. Mogen we ook van u uw emailadres? Gebruik hiervoor dit formulier.

40 Dagen Tijd

Uitleg over de 40 dagen tijd vindt u hier